More

    ”Omor” între două clanuri de țigani. Mascații au intervenit în forță

    clanul-tiganul

    Un scandal mostru a izbucnit astăzi, în jurul orei 12.00, între două clanuri de țigani din Vama. Mascații au intervenit în forță și mai multe persoane au fost reținute.

    Scandalul dintre cele două clanuri de țigani din Vama a izbucnit astăzi, în jurul orei 12.00. Totul a pornit de la niște neînțelegeri mai vechi în ceea ce privește mejda dintre două proprietăți. Astăzi, șase persoane dintr-o parte s-au apiucat să construiască un gard, moment în care alte persoane, din cealaltă parte, le-au cerut să se oprească.

    Treptat, atât de o parte, cât și decealaltă, s-au adunat susținători și la un moment dat a început bătaia cu lopeți, hârlețe și târnăcoape.

    Polițiștii din Vama și din Negrești au intervenit la fața locului dar au constatat că sunt depășiți efectiv de situație, deoarece în scandal erau implicate circa 4o de persoane.

    În această situație au solicitat intervenția jandarmilor. La fața locului grupa de intervenție a jandarmilor sătmăreni a intervenit în forță, a aplanat conflictul și a reținut șase persoane care se află, în aceste momente, la audieri la sediul poliției Negrești-Oaș.

    În urma conflictului, mai multe persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Orășenesc din negrești Oaș pentru îngrijiri medicale.

    În prezent, atât polițiștii cât și jandarmii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și cine sunt vinovații.

     

    bataie-intre-clanuri-tiganesti-600x307

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE