More

    Urmărire și bătăi ca-n filme la Satu Mare. Bătăușii, căutați pe internet

    bataie

    După ce un sătmărean a fost urmărit cu mașina și bătut în miez de noapte, fratele acestuia face un apel la toți sătmărenii, prin intermediul Facebook-ului,pentru a fi găsiți agresorii. Se caută o mașină Alfa Romeo Combi de culoare gri cu numere de Italia. A fost depusă și o plângere la poliție.

    Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook, sătmăreanul Zsolt Kala cere ajutorul sătmărenilor pentru a-i găsi pe cei care l-au bătut, înmiez de noapte, pe fratele său.

    Iată mesajul acestuia postat ieri dimineață.

    Bună ziua.  Aș avea nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineață, 08. 8.17, între ora 00:00- 2:00 dimineața, niște băieti l-au bătut pe fratele meu. Fratele meu era cu mașina și era în drum spre casă cu niște prieteni. În drum spre casă l-a urmărit o mașină de tip Alfa Romeo Kombi, culoarea gri, cu numărul de Italia. În mașină erau mai mulți băieți.

    Fratele meu, cum a ajuns acasă, s-a oprit în fața blocului și imediat băieții din mașina Alfa Romeo au sărit la bătaie. Au deschis ușa de la șofer și l-au lovit pe fratele meu care  cum puteau. Au spart și parbrizul mașinii.

    Problema e că nu știm numărul mașinii. Rugămintea mea ar fii dacă cumva a văzut cineva mașina respectivă în oraș sau știe ceva detalii despre această mașină sau despre proprietar, sau știe numărul mașinii,  îl rog frumos să mă contacteze la nr. 0740-295535 sau pe Facebook. Multumesc!”.

    Sătmărenii au dat de foarte multe ori că au spirit civic și se poat ajuta atunci când situația o cere. Să-l ajutăm pe sătmăreanul Zsolt Kala să-i găsească pe cei care l-au bătut pe fratele său. Orice distribuire contează. Cineva trebuie să știe ceva despre Alfa Romeo Combi de culoare gri cu numere de Italia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE