More

    FOTO. Super-rețetă să te răcorești. Recomandată de sătmăreanca Alina Chilințan

    alina chilintan satu mare12

    Alina Chilințan este pasionată de bucătărie, însă este genul de persoană căreia îi place să gătesacă mâncăruri rapide și foarte gustoase. Nu uită niciodată condimentul principal: dragostea, și asta pentru că gătește cu mult drag pentru familia ei și totodată pentru cei care îi urmăresc site-ul culinar.

    “Pasiunea pentru bucatarie a început de cand eram copil, stând pe lângă bunica mea, care face cea mai gustoasă mâncare. Am decis sa fac un site în momentul în care nu mai aveam loc în caietul cu retete”, povestește Alina pentru GNV.

    Site-ul culinar în care a investit timp și pasiune te face fără doar și poate să încerci măcar o rețetă de acolo. Mâncarea arată foarte bine, ingredientele le găsești la tot pasul iar culorile pozelor sunt atât de viu colorate încât ai impresia că simți și mirosul delicateselor.

    “Site-ul Luckcake în toamnă face 4 ani. Pentru mine este o relaxare. Timpul petrecut în bucătărie depinde de cât timp liber am , uneori 30 de minute , alteori am timp pentru o mâncare mai elaborată. Gatesc pentru familia mea , însa nu în fiecare zi . Mâncăm același fel de mâncare și două zile consecutiv, nu sunt pretențioși. Supa preferată a juniorului este cea de cartofi”, declară Chilințan Alina.

    Pentru că în această periodă gradele sunt foarte ridicate, Alina ne recomandă o super rețetă.

    “Pentru că hidratatea este foarte importantă, în special în zilele caniculare, vă recomand un smoothie cu piersici , pepene rosu si busuioc. Aveți nevoie de 250 grame de pepene roșu, curățat de sâmburi, 250 grame piersici curățate de pieliță și sâmburi, 2-3 frunze de busuioc. Într-un blender puneți toate ingredientele și mixați până devine pastă. Serviți cu gheață!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE