More

    Incendiu la o casă din zona localității Vama. Care au fost cauzele

    Imediat după miezul nopții zilei de 11 august, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit de pe raza localității Vama.

    incendiu-puternic-in-bistrita-casa-unei-familii-cu-patru-copii-a-ars-in-intregime-470576

    La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță S.M.U.R.D. Aceștia au intervenit pentru stingerea incendiului în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vama.

    La sosirea echipajelor de intervenţie, casa era cuprinsă de flăcări și se degaja o mare cantitate de fum. Pompierii au intervenit prompt localizând incendiul și împiedicând propagarea acestuia la vecinătăți.

    În urma incendiului au ars: mobilierul casei, aparatura electrocasnică și aproximativ 200 de baloți de paie depozitați într-una dintre încăperile imobilului. Din fericire, nu au existat victime.

    Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scântei căzute din sobă peste materiale combustibile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE