More

    Șoc la Oradea. Luceafărul se retrage din campionat!

    luceafarul

    Meciul de miercuri, cu Dacia Unirea Brăila, a fost ultimul pentru Luceafărul Oradea în Liga a II-a.

    Nemulțumit de rezultatele dezastruoase din primele patru etape, finanțatorul Ioan Blidaru a decis să retragă echipa din competiție.

    Vestea că Luceafărul nu va mai continua le-a fost comunicată antrenorilor și jucătorilor, joi, în vestiar, de către directorul executiv Cristi Sabău.

    Clubul va comunica decizia luată Federației Române de Fotbal. De altfel site-ul frf-cca.ro anunța ieri la prânz că partida FC Argeș- Luceafărul Oradea, programată pentru sâmbătă 26 august nu se mai dispută.
    Decizia e una surprinzătoare dacă ținem cont că în vară la Luceafărul s-au făcut investiții importante. Printre achiziţiile făcute în această vară de Luceafărul se numără Andrei Herghelegiu, Andrei Cordoş, Alexandru Iacob, Petre Goge, Alin Mutu, Paul Păcurar, Lucian Asanache, Marius Tomozei ori Ionuţ Poiană. Antrenor a fost numit Cornel Ţălnar, iar secund Florentin Petre.Iar la Luceafărul se vorbea chiar de promovare… Doar că înfrângerea de miercuri 3-4 cu Brăila de pe teren propriu pare să-i fi pus capac finanțatorului Blidaru…

    Așadar , când toată lumea se aștepta ca Suceava ori Miroslava să fie primele echipe ce se vor retrage din campionat iată că șocul a venit de unde lumea se aștepta mai puțin…de la Oradea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE