More

    Tânăr aflat în pragul morții, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD. Strivit de un copac

    elicopter smurd

    Un tânăr de numai 26 de ani, din Borlești, aflat în pragul morții, a fost transportat în această dimineață cu un elicopter SMURD la Cluj. 

    Tânărul C.F. a ajuns cu ambulanța la Urgențe în această dimineață, în jurul orei 5.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, acesta prezenta o fractură de coloană dorsală (vertebra 12), cu leziune de măduva spinării. Din acest motiv, pacientul era paralizat și se afla într-o stare foarte gravă.

    Potrivit celor afirmate de către cei care l-au însoțit pe tânăr la Urgențe au afirmat că, în timp ce se afla în pădure la tăiat de lemne, un copac a căzut peste el și l-a strivit pur și simplu.

    Ținând cont de starea gravă în care se afla pacientul, medicii sătmăreni au decis transportarea acestuia la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, solicitând astfel intervenția unui elicopter SMURD.

    La ora 9.05 elicopterul SMURD s-a ridicat de pe heliportul din curtea Spitalului Județean transportându-l pe tânărul de doar 26 de ani la clinica din Cluj.

    În același timp, polițiștii au demarat o anchetă pentru a se stabilii circumstanțele în care s-a produs accidentul în pădure.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE