More

    La Crinul se lucrează și noaptea. Vor să termine până joi

    crinul 1

    Dovada cea mai elcoventă că dacă se vrea, se poate lucra și noaptea când traficul este mult mai redus la fel și deranjul. Forțați de împrejurări, cei de la LIDL vor să termine sensul giratoriu de la Crinul până la inaugurarea magazinului.

    Astfel că, așa cum se vede și-n aceste imagini, firma care construiește și amenajează acest sens giratoriu lucrează și noaptea.

    crinul2

    Reamintim faptul că Lidl își vadeschide noul magazin de la Satu Mare așa cum era prevăzut inițial, adică joi, 12 octombrie. Odată cu deschiderea magazinului, sunt aunțate și reduceri de preț de 20%.

    “Din 12 octombrie, deschidem uşile noului nostru magazin de pe Bulevardul Lalelei nr.2, unde vă aşteptăm în fiecare zi cu o varietate largă de produse de calitate, la cel mai bun preţ. Pentru a sărbători deschiderea noului magazin LIDL din oraş, în ziua inaugurării acestuia, v-am pregătit reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezelurile, lactatele, dulciurile şi altele”, a transmis echipa LIDL.

    lidl

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE