More

    Pentru prima dată la Satu Mare. Competiție de renume, găzduită de Sătmar

    Pentru prima da în istoria sa, o prestigioasă competiție națională va fi organizată la Satu Mare. Este vorba despre Olimpiada Națională de Matematică se va desfășura, în acest an, la Satu Mare, potrivit unui anunț făcut de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare.

    ”Având în vedere capacitatea de organizare a concursurilor școlare demonstrată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și rezultatele obținute de elevii din județul nostru, pe parcursul anilor, în cadrul concursurilor de matematică, Direcția Generală Educație Timpurie, Învățământ Primar și Gimnazial și Direcția Generală Învățământ Secundar Superior și Educație Permanentă din cadrul Ministerului Educației Naționale și-au dat acordul ca, în anul școlar 2017-2018, etapa națională a olimpiadei de matematică pentru clasele V-VI, să se desfășoare în perioada 3-7 aprilie 2018 în zona Negrești Oaș și pentru clasele VII-XII, în municipiul Satu Mare.

    Pentru prima dată în istorie, județul nostru are onoarea să organizeze această competiție de renume. Datorită implicării tuturor sătmărenilor, ne exprimăm încrederea că acest eveniment va fi constitui o reușită!”, potrivit ISJ Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE