More

    Şedinţa Comisiei de Disciplină, 07.11.2017! #hotărâri

    Ordinea de zi

    1. Discutarea evenimentelor disciplinare
    2. Omologarea rezultatelor
    3. Programarea etapei următoare

    Hotărâri:

    • La jocul Unirea Păuleşti – Cetate 800 Ardud Mădăras – joc întrerupt în minutul 28 – s-a hotărât invitarea observatorului Dumitras Gheorghe, delegatului, şi căpitanului echipei Cetate 800 Ardud la şedinţa din data de 14.11.2017.
    • La “AS Livada – Speranţa Halmeu”, joc întrerupt în minutul 85, s-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei gazdă şi amendarea oaspeţilor cu 200 de lei.
      Delegatul echipei din Halmeu – Egyed Matei – a refuzat semnarea raportului de joc. I s-a acordat un ultim avertisment, beneficiind de circumstanţe atenuante.
    • La partida Someşul Oar – Dacia Medieşu Aurit au fost eliminaţi Balog Tamas(Oar) şi Balog Sorin(Medieş) pentru cumul de cartonaşe. Vor fi suspendaţi o etapă şi amendaţi cu 20 de lei.
      Tot la acest joc, jucătorului Maiorciac Zsolt i-a fost reţinută legitimaţia de joc pentru injurii aduse brigăzii de arbitri. Având în vedere faptul că acesta şi-a recunoscut greşeala, va beneficia de circumstanţe atenuante şi de înjumătăţirea pedepsei care se impune în acest caz, respectiv: va fi suspendat o etapă şi amendat cu 75 de lei.
    • La “Venus Dumbrava – Crasna Craidorolţ” a fost eliminat jucătorul Gerhard Valentin (Dumbrava) pentru cumul de cartonaşe. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă şi amendarea acestuia cu 20 de lei.
    • La jocul Voinţa Lazuri – Viile Satu Mare a fost eliminat jucătorul Găvruş Doru (Viile Satu Mare) – cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
    • La jocul Victoria Tiream – Fortuna Căpleni a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe, Holeva Alin(Tiream). Suspendare: o etapă. Amendă: 20 lei.
    • În „ACS Turulung – Olimpia Căuaş” a fost eliminat Bărbuş Stejărel(Căuaş). Suspendare: o etapă. Amendă: 65 lei.
    • În partida Codreana Homoroade – Luceafărul Decebal, jucătorului Groza Mihai i-a fost reţinută legitimaţia, pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei.
      Buga Vlad(Homoroade) a fost privat de legitimaţia de joc în urma injuriilor aduse arbitrului. Suspendare: două etape. Amendă: 75 lei.
      Talpoş Adrian – privat de legitimaţia de joc pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei.
      Partida a fost întreruptă în minutul 50, arbitrul fiind bruscat de jucătorii echipei gazdă. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0, în favoarea echipei din Decebal, conform hotărârii Adunării Generale AJF.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE