More

    FOTO. Apel umanitar DISPERAT. Cancer la doar 23 de ani. TU îi poți salva viața

    O tânără de numai 23 de din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al tuturor sătmărenilor. Diana suferă de cancer, iar noi, toți împreună, îi putem salva viața. În prezent se află la o clinică din Viena alături de soţul ei, iar mesajul prietenilor a devenit viral.

    “Dragilor, ne mobilizăm sa strângem fonduri pentru Diana (Stanciu Ducai) 23 ani, diagnosticată cu cancer limfatic. Orice contribuție este binevenită. Cei care vor să contribuie pot face donații în conturile:

    RO47BTRL00501201H64946XX pentru RON

    NUME titular cont: Stanciu Corina Ramona Ana

    Pentru EUR

    Titular:Ioana-Diana Ducai

    Banca: BAWAG P.S.K,

    ADRESA :Schceckstelle GS 14IBAN: AT281400001410848267

    Swift BAWAATWWXXX”

    Soțul Dianei a transmis, și el, un mesaj tulburător:

    “Acum 365 de zile petreceam! Acum trebuie să fim puternici! Au fost cele mai frumoase zile din viața mea și sunt mândru că ești soția mea! Acum am început cea mai grea luptă din căsnicia noastră: Cancerul! Suntem pe zi ce trece tot mai puternici și mai încrezători știm că vom trece cu bine peste acest “impas”. Pe această cale mulțumim familiei, prietenilor și tuturor care ne-au susținut și ne vor susține în continuare. La Mulți Ani soția mea! Te iubesc”, a scris Casian.

    Noi toți, punând mână de la mână, îi putem salva viața Dianei. Chiar și un simplu SHARE poate face diferența dintre viață și moarte.

    Implică-te și tu! Distribuie și tu!

    Așa arăta Diana înainte de tratamentul contra cancerului! Cu ajutorul tău poate redeveni la fel.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE