More

    Se anunță spectacol în sezonul următor al Ligii a II-a

    Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Farul Constanța, Șirineasa și Aerostar Bacău sunt echipele care vor debuta în Liga a II-a în următoarea stagiune de campionat. Se anunță spectacol de zile mari la meciurile echipelor cu tradiție în spate, care vor aduna mai mulți spectatori pe stadion decât formațiile din primul eșalon.

    Tot în Liga a II-a vor activa, în sezonul următor, și Juventus București, ACS Poli Timișoara și rămâne de văzut dacă FC Voluntari își va păstra locul în Liga I în meciul de baraj cu Chindia Târgoviște.

    Din păcate nu vom avea și Olimpia Satu Mare în eșalonul secund… Gruparea fanion a județului a fost exclusă din toate competițiile și dezafiliată de FRF la începutul anului..Așa că o luăm iar de jos , din liga a 4-a…Și ne vom uita cu jind la UTA Arad, cele două Poli Timișoara, U Cluj Napoca, Farul, Petrolul, Brăila, Pandurii…

    Federația Română de Fotbal a anunțat că Liga a II-a se va relua în weekend-ul 4-5 august 2018, iar turul va găzdui 21 de etape, ultima fiind programată pe 8-9 decembrie 2018. Returul va începe în perioada 23-24 februarie 2019, iar ultima etapă, cea cu numărul 38, este programată pe 1-2 iunie 2019.
    Următorul sezon se va baza, cel puțin teoretic, pe 20 de echipe, urmând ca primele două să promoveze direct în Liga I, iar cea de-a treia să joace o dublă manșă de baraj cu ocupanta locului 6 în play-out-ul primei ligi. Ocupantele locurilor 16-20 vor retrograda direct în Liga a III-a.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE