More

    MACABRU. Un bărbat de 43 de ani, găsit mort după patru luni de la deces

    âUn bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit astăzi mort în propia-i locuință. A fost descoperit de pompieri după circa patru luni de la decesul acestuia.

    Pompierii sătmăreni au intervenit astăzi, în jurul orei 17.00, cu autospeciala cu scară de intervenție la mare înălțime, pentru a intra în interiorul unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe aleea Humuleșți de unde răzbătea un mirois greu de suportat.

    Vecinii au fost cei care au solicitat intervenția pompierilor deoarece mirosul era greu de suportat iar proprietarul nu a mai fost văzut de foarte mult timp.

    Pompierii au reușit să pătrundă în interiorul apratamentului unde au descoperit un cadavru aflat într-o stare destul de avansatăp de putrefacție. Ulterior, s-a stabilit că este vorba chiar de proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 43 de ani.

    După primele examinări făcute la fața locului, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urmă cu aproximativ patru luni.

    Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Județean unde va fi făcută o autopsie care va stabili cu exactitate cauza morții bărbatului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE