More

    CRIMĂ odioasă. Violată și ucisă de un minor. Autorul a fost prins

    O crimă oribilă a avut loc în noaptea de luni spre marți în județul Satu Mare. O femeie în vârstă de 95 de ani, din Săcășeni, a fost găsită, marți dimineața, moartă în propria casă. A fost violată și ucisă de un tânăr de numai 17 ani.

    Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit marți dimineața zăcând pe jos chiar în locuința sa de către o vecină care imediat a alertat autoritățile. Vecinii victimei au spus încă de la început că a fost vorba despre un viol urmat de crimă, acesta fiind și motivul pentru care au alertat autoritățile.

    Polițiștii și procurorii, ajunși la fața locului, au demarat cercetările în acest caz. Din nefericire, ceea ce au presupus încă din prima fază vecinii victimei, s-a și adeverit.

    Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, primul suspecta este un localnic în vârstă de numai 17 ani, (luna viitoare împlinește 18 ani). Suspectul principal a fost ridicat și reținut pentru 24 de ore de polițiști care în aceste momente îl audiază.

    Tânărul va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE