More

    MedievArtFest Ardud: “Cetatea celor 100 de eroi”

    Ardudul va fi invadat din nou de cavaleri și domnițe odată cu desfășurarea unei noi ediții a Festivalului MedievArtFest, care va avea loc la acest sfârșit de săptămână. La fel ca în fiecare an, directorul artistic al festivalului este Liviu Pancu actor/regizor la Teatrul Național Târgu Mureş, director Teatru Scena precum și Marele Lup al Ordinului Cavalerilor Lup.

    Festivalul va începe încă de astăzi, de la ora 12.00, când domnițele și cavalerii vor veni la Satu Mare. Apoi, va avea loc o deschidere oficială în curtea Cetății Ardud, de la ora 17.00, la Primăria Ardud, urmată de o altă ceremonie la Cetate.

    De-a lungul celor trei zile, în cele trei locații, și anume Platoul de la beciuri, curtea Cetății Ardud și Parcul de sub Cetate vor avea loc o serie de manifestări cu iz medieval, de la turniruri, spectacole medievale, producții cu specific medieval și multe altele.

    Festivalul MedievArtFest se va încheia duminică, cu Marea paradă și Retragerea cu torțe.
    Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, îi invită pe toți sătmărenii să participe la această frumoasă sărbătoare medievală din Cetatea celor 100 de eroi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE