More

    Să râdem cu jandarmii din Sălaj: Au blurat, într-o imagine cu hoţi de lemne, faţa unui câine

    Dacă credeți cumva că Instituția Jandarmeriei ( ce-i drept destul de șifonată în ultima vreme) n-are umor înseamnă că nu ați văzut ultima postare a vecinilor noștrii jandarmi din Sălaj. Ei bine o fotografie cu autorii unui furt de lemne postată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Sălaj a devenit virală pe reţelele de socializare, după ce reprezentanţii IJJ au blurat şi faţa unui câine.

    Să nu mai vorbim de explicația plină de umor ce însoțește comica fotografie.

    “Nişte cetăţeni cu fler / Înarmaţi cu cai de fier / Au arat arbori de cer/ În ogor forestier. Catrenul a fost desluşit pe deplin abia după intervenţia jandarmilor: 9,7 metri cubi masă lemnoasă tăiată fără drept! Legenda spune că celelalte strofe au fost băgate în dubă…”, au scris jandarmii.

    Desigur că anonimizarea câinelui s-a făcut în glumă, “în ton cu linia umoristică adoptată pentru această postare”.

    ”Am văzut că unele persoane înţeleg altceva, deşi dacă toată postarea a mers pe o linie, era de înţeles că şi celelalte aspecte vor urma aşa. Faptele sunt reale, doar că uneori, ocazional, încercăm să ne prezentăm activitatea şi într-un mod mai inedit, lăsând la o parte limbajul instituţional”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei sălăjene.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE