More

    Luceafărul și Recolta au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului!

    De un meci nebun am avut parte, sâmbătă, la Decebal în etapa a 9-a a seriei B din Liga a 4-a.

    Luceafărul Decebal și Recolta Dorolț au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului cu un ritm alert, nouă goluri și răsturnări incredibile de situație.

    Cosmin Iuhas, acum antrenor la Dorolț s-a întors pe terenul unde ani buni s-a simțit ca acasă ca tehnician la Luceafărul… Iar după primele 45 de minute echipa lui era cu sacii-n căruță… Recolta a dominat clar prima repriză și a condus cu 2-0 prin reușitele lui Portik și Mester Nandor.

    Makszin dă primele semne de revenire pentru Decebal și reduce din diferență , 1-2 imediat după reluare doar că oamenii lui Iuhas refac rapid diferența de două goluri prin reușita lui Nikora, 1-3 min 57.

    Ca la un semn parcă trupa lui Vali Potra a turat motoarele și în doar un sfert de oră au marcat de trei ori și au condus cu 4-3! Negru min 63 și 67 și Vlad Bumba min 70 au punctat pentru Luceafărul… Iar Stuleanec a pus cireașa pe tort cu golul de 5-3 din minutul 88.

    În prelungiri Pintye a redus diferența, 5-4 și Luceafărul își bate fostul antrenor după un meci de poveste.
    ”N-am mai trăit de mult un așa meci… Îi felicit pe băieți pentru modul în care au luptat și au crezut în șansa lor până la capăt. Prima repriză ne-au dominat clar și la 0-2 și 1-3 puțini mai credeau că vom învinge, dar s-a întâmplat minunea și am luat toate punctele. Cred că lumea ce a venit la teren a fost încântată de spectacol”, ne-a spus fundașul celor de la Decebal, Daniel Codrea, viceprimarul comunei Vetiș!

    Luceafărul va juca etapa viitoare la Moftinu Mic iar Recolta tot în deplasare la Beltiug.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE