More

    Top Design Furniture, o companie în plină dezvoltare

    Top Design Furniture este una dintre cele mai cunoscute și apreciate firme din județul Satu Mare. Atât ca producție, ca cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați, Top Design Furniture este o companie în plină dezvoltare.

    Totul a început în primăvara anului 2008, când, la Medieșu Aurit, Top Design Furniture a început să construiască prima hală de producție din cadrul proiectului prevăzut în 3 etape de dezvoltare. În același an, dar în luna octombrie, Top Design Furniture a produs prima canapea. Atunci, practic, compania a început producția de canapele și colțare pentru clienți din Germania, având 40 de angajați.

    Între timp, în această toamnă a fost recepționată și ultima hală de producție. Acum Top Design Furniture are mai mult spațiu de producție și, ca urmare, o capacitate mai mare de producţie.

    Tot în 2008 a început să funcționeze și secția de croitorie pe o suprafață de de 462 mp. Azi, producția în această secție se desfășoară pe o suprafață de 2.081 mp pe care a fost reașezat fluxul tehnologic al acestei secții. Suprafaţa totală de producţie la această dată – 7.881 m² şi 5.400 m² pentru depozitare. Compania Top Design Furniture are, în acest moment, circa 400 de angajați si se află în creștere. Firma face în continuare angajări.

    Mai mult decât atât, Top Design Furniture se gândește și la viitor. A început să pregătească și elevi pentru a-i forma profesional și pentru a se asigura si pe viitor cu angajați.

    În urma cu 3 ani Top Design Furniture a început colaborarea cu școala profesionala din cadrul Colegiului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Satu Mare, iar de anul trecut, în colaborare cu Școala Gimnazială ”George Coșbuc” și cu sprijinul Primăriei din Medieșu Aurit, Top Design Furniture a pus bazele Școlii Profesionale din Medieșu Aurit. În acest moment există o clasa a IX-a și două clase a X-a în Satu Mare, respectiv o clasa a IX-a si o clasa a X-a în Medieșu Aurit.

    Se poate astfel constata că Top Design Furniture este o companie în plină dezvoltare care, pe lângă faptul că și-a mărit atât capacitatea de producție, cât și numărul de angajați, se gândește serios și la schimbul de mâine, al generațiilor care vor duce pe mai departe numele de Top Design Furniture.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE