More

    Deputatul PSD, Ioana Bran, mesaj DUR transmis TRĂDĂTORILOR din partid

    Deputatul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Tineretului și Sportului Ioana Bran, a transmis unmesaj dur trădătorilor din partid. Redăm în cele ce urmează întregul mesaj:

    ”Când un om își lasă treburile și iese din casă pentru a merge să te voteze, investește în tine multă încredere și speranță. Pune ștampila și știe că vei lucra astfel încât el, familia lui și cei din jur să o ducă mai bine.

    E un gest care te onorează și te obligă. Ai ales să faci asta, ți-ai dorit să apari pe lista unui partid, ai promis că îl vei reprezenta pe cel care te votează.

    Mai multe publicații au anunțat că PSD Satu Mare este afectat de plecarea câtorva colegi spre alt partid. E dreptul dumnealor. Nu suntem nici „loviți”, nici „pulverizați”. Suntem dezamăgiți.

    Dar omul acela care a ieșit din casă și, odată cu ștampila, și-a pus încrederea în ei, este mult mai dezamăgit decât mine și colegii mei.

    Echipa PSD Satu Mare va continua să lucreze ca și până acum în toate proiectele din Consilile Locale și cel Județean, din Parlament și din Guvern. Pentru că nouă nu ne place să dezamăgim!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE