More

    FORMIDAL. Cartier NOU-NOUȚ la Satu Mare. În zonă INCREDIBILĂ. Cine-l construiește

    Dacă lucrurile vor decurge normal , atunci vom putea asista la construirea unui mini-cartier nou-nouț la Satu Mare. Acest complex de locuințe ar urma să fie construit pe terenul pe care, până nu de mult, se afla lacul Pescăruș, de la intersecția dintre Drumul Botizului și strada Odoreului din Satu Mare.

    Constuirea noului complex de locuințe ar urma să fie făcută de Episcopia Romano-Catolică Satu Mare, care este proprietarul acestui teren. Investiția ar urma să includă, pe lângă locuințe, zone plantate și terenuri de sport. Terenul pe care ar urma să se ridice noul complex de blocuri are o suprafață de peste 17 mii de metri pătrați.

    De altfel, Episcopia Romano-Catolică a și depus, la Primăria Satu Mare, documentele necesdare pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal necesar pentru demararea investiției.

    ”Pe terenul situat în intravilanul municipiului Satu Mare, pe o suprafață totală de 17.133 metri pătrați, beneficiarul lucrării, Episcopia Romano-Catolică din Satu Mare, intenționează realizarea investiției Plan Urbanistic Zonal – în vederea construirii: locuințe colective, amenajări exterioare, zone plantate, terenuri sportive. Vecinătăți: pasaj Fabricii, stația de carburanți Mol, drum acces, vama inferioară”, se arată în anunțul de intenție pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal.

    Sătmărenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a planului până cel târziu la data de 28 ianuarie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE