More

    GATA! S-A DECIS. Parcările de la TEI și LEBĂDA, cu plată

    Primăria municipiului Satu Mare, prin Administrația Domeniului Public, va transforma două parcări a căror folosire este, în prezent, gratuită, în parcări cu plată. Este vorba despre Parcarea Tei și Parcarea de la Lebăda de pe Careiului.

    ”Pentru extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Regulamentului de funcţionare al sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare.

    Acest proiect de hotărâre a fost suspus dezbaterii în ședința Consiliului Local Satu Mare de astăzi, fiind aprobat în unanimitate de consilierii locali sătmăreni. Astfel că, de acum înainte, acest proiect poate fi pus în aplicare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE