More

    ATENȚIE! Acum puteți obține DESPĂGUBIRI cuvenite în cazul unor ACCIENTE rutiere. Cum le puteți OBȚINE

     

    Dacă ați fost victima unui accident rutier și considerați că nu ați fost despăăgubiți cum trebuie, sau dacă sunteți ruda unei astfel de victime, acum aveți o șansă. La Satu Mare funcționează un birou al Centrului European de Despăgubiri care vă poate ajuta să obțineți despăgubirile cuvenite aferente poliței RCA.

    Despăgubirile în cazul polițelor RCA se acordă în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat vătămări corporale, decesul unei persoane apropiate, pierderea veniturilor ca urmare a vătămării corporale.

    Demn de remarcat este și faptul că în cazul în carte sunteți o rudă a unei persoane decedate în accident de circulație, aveți dreptul să solicitați o despăgubire firme de asigurări care a emis asigurări RCA pentru persoana și mașina din vina căreia s-a produs accidentul. Condiția este să fi trecut mai mult de trei ani de la data accidentului.

    Dacă considerați că ați fost nedreptațiți în ceea ce privește despăgubirea corectă în urma unui accient rutier, cereți ajutorul experților Centrului European de Despăgubiri din Satu Mare. Dacă sunați la 0753813219, vă va răpsunde Csiki Salajan Ribana, experta care vă poate ajuta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE