More

    Un derby fără miză

    Ultima etapă a sezonului regular din cadrul Ligii Naționale de baschet feminin propune și duelul dintre primele două clasate. Sepsi și CSM Satu Mare se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19, la Sfântu Gheorghe într-un duel ce nu are acum nicio miză. SEPSI e sigură de primul loc înaintea play-off ului, iar CSM Satu Mare are asigurată poziția secundă de etape bune…

    Poate fi doar un meci al orgoliilor pentru gazde care își vor dori cu siguranță revanșa după înfrîngerea din tur de la Satu Mare, 51-76.

    Meciul vine cu o săptămână înaintea turneului final al Cupei României. Final Four-ul va avea loc tot la Sfântu Gheorghe în perioada 30-31 martie iar SEPSI și CSM Satu Mare sunt favorite să se întâlnească în marea finală. Sepsi va juca în semifinale de la ora 19 cu Olimpia Brașov iar CSM Satu Mare va întâlni pe Phoenix Constanța de la ora 16.30. Ambele jocuri vor fi transmise de FRBTV.

    În campionat play off ul va începe pe 6 și 8 aprilie iar CSM Satu Mare va întâlni pe U Cluj Napoca. Sepsi se va duela cu Rapid București , Olimpia Brașov cu Phoenix Constanța iar CSM Târgoviște cu FCC ICIM Arad.

    Mai rămâne de stabilit în ultima rundă doar cine va ocupa locul patru la finalul sezonului regular.

    CSM Târgoviște are nevoie de o victorie sâmbătă la Cluj Napoca pentru a avea avantajul terenului propriu în sferturi… Dacă pierd însă, și Aradul bate Constanța, dâmbovițencele coboară pe cinci și FCC ICIM va pleca cu prima șansă la calificarea în semifinale.

    Legat de meciul SEPSI- CSM Satu Mare, baschetbalistele noastre vor pleca cu tot lotul la Sfântu Gheorghe , D Lesha Lloyd și Adina Pop fiind refăcute după problemele medicale avute.

    Partida din SEPSIARENA va fi arbitrată de Andras Mate Stretea, Alexandra Stan și Amalia Marchiș.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE