More

    A apărut noul Cod Rutier pentru cocalarii din trafic

    Nu trece o zi lăsată de la Domnul să nu înregistrăm diferite evenimente neplăcute în trafic. De la simple coliziuni, la tamponări în lanţ (n.r. cum a fost cea de vineri de pe Drumul Careiului, când patru maşini au fost avariate), la încălcări flagrante a regulilor de circulaţie sau a parcărilor nesimţite.

    Pentru toţi cei certaţi cu regulile de circulaţie dar şi a bunului simţ din trafic cei de la kmkz.ro au lansat un nou Cod Rutier, purtând sugestiv numele de : „Codul Rutier pentru cocalari”. Iată care sunt cele mai importante articole:

    Art. 1. În orice intersecție, prioritate au taxiul, benveul și bâta de baseball.

    Art. 2. “Morț măti cu cine ți-a dat carnetu” are prioritate față de “Să moare famelia mea, te omor!”

    Art. 3. Se interzice parcarea pe pista de bicicliști pe drumurile unde există alternativa parcării pe linia de tramvai.

    Art. 4. Pietonii vor fi obligați să traverseze prin locurile marcate corespunzător doar după ce au semnat o declarație pe propria răspundere.

    Art. 5. Se pedepsește utilizarea în trafic a degetului mijlociu neomologat RAR.

    Art. 6. Interpreții de manele care se grăbesc la concerte primesc facilitatea de a achita amenzile pe loc, prin lipirea bancnotelor pe fruntea agentului constatator.

    Art. 7. La orele prânzului, eliberați carosabilul dacă trece o ambulanță cu semnalele acustice și luminoase pornite, să nu se răcească șaormele pentru asistentele care le-au comandat.

    Art. 8. Evitați să purtați iconițe cu Sfânta Parascheva agățate de oglinda retrovizoare. După cum știți, femeile la volan sunt un dezastru.

    Art. 9. Dacă circulați cu căruța, puneți semnul de începător pe mânzul din spate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE