More

    PSD investește și dezvoltă județul Satu Mare. INVESTIȚII în toate zonele

    Cele mai mari proiecte de infrastructură din municipiul Satu Mare au fost demarate și finanțate de Guvernul PSD

    În timp ce alții propun proiecte și din nou proiecte, Guvernul PSD a arătat că faptele înving vorbele. Cele mai mari proiecte de infrastructură din municipiul Satu Mare au fost demarate și finanțate de Guvernul PSD!

    Echipa Organizației Municipale PSD Satu Mare, în frunte cu președintele executiv Ciprian Crăciun, consilierii locali Manuela Rogoz și Octavian Ardelean, secretarul Cecilia Marinescu, vicepreședinţii Alina Chiş şi Ionuț Bujor și alți colegi au discutat azi cu sătmărenii din Micro 16 despre proiectele pe care Guvernul PSD le susține în municipiul Satu Mare, dar și despre așteptările pe care le au pentru viitor.

    Investițiile finanțate de Guvernul PSD în municipiul Satu Mare:

    -Modernizare Drum Carei, inclusiv mutare/relocare si extindere retele edilitare existente (apa, canal, gaze naturale, retele electrice, retele telecomunicatii) – 10.675.342,60 lei, prin PNDL 1, finalizat 2018;
    -Reabilitare cladire corp C5, invatamant primar din cadrul Liceului Teoretic German Johann Ettinger – 2.321.800,00 lei, prin PNDL 1, finalizat 2018;
    -Al treilea pod peste râul Someș –Amplasament strada Ștrandului – 81.344.496,80 lei, prin PNDL 2;
    -Centura de ocolire, care include și al 4-lea pod – 68 milioane de euro + TVA;
    -Construirea a 3 noi blocuri pentru tineri – 8.374.030 lei, prin ANL;
    -Achiziționarea unui sediu pentru Biblioteca Județeană Satu Mare – 12 milioane de euro;
    -Modernizarea Blocului Verde de pe Ostrovului
    -Transferul către Primăria Satu Mare a Hotelului Sport

    Guvernul PSD dezvoltă Tășnadul

    Pentru a reduce decalajul, Guvernul PSD investește în drumuri, apă, canal, școli și centre medicale în toate localitățile, fără să țină cont de culoarea politică a primarilor.

    Investiții finanțate de Guvernul PSD în orașul Tășnad: În zonă: modernizarea drumului Tășnad- Marghita, până atunci un drum de țară de 27 km, care leagă județele Satu Mare și Bihor și face legătura cu autostrada Transilvania. Investiția în valoare de 18,5 milioane de euro a fost finalizată în 2015; Construirea unui sediu nou pentru Primaria orasului Tasnad -3.617.019,67 lei, prin PNDL 1; finalizat în 2016; Reabilitare drum de acces la Zona de Agrement Tasnad – 7.613.412,00 lei, prin PNDL 1, în derulare; Extinderea sistemului public de iluminat stradal în orașul Tășnad – 243.950,00 lei, prin PNDL2.

    Pe pe de altă parte, în această zonă au fost contractate lucrările de modernizare a DJ 109P limită județul Sălaj – Cehal, un proiecte în valoare de peste 12 milioane de lei finanțat prin PNDL 2. De asemenea, se află în derulare modernizarea drumului care leagă Tășnadul și localitățile din zonă de granița cu Ungaria: Tasnad (DN 1F) – Santau – Chereusa – Andrid – Dindesti – Irina – Portita – Vezendiu – Tiream – Carei – Camin – Lucaceni – Berveni – granița Ungaria, investiție de peste 78 milioane de lei, finanțată prin PNDL 1.

    Sunt investiții care nu ar fi fost posibile fără sprijinul echipei de consilieri locali PSD, a consilierilor județeni PSD, a parlamentarilor și a miniștrilor noștri, care se implică și susțin proiectele de dezvoltare în toate localitățile județului.

    Investiții pentru bunăstarea codrenilor

    Din casă în casă, la Homoroade. Primarul și președinte al organizației locale PSD, Simion Ardelean, a discutat cu oamenii despre investițiile derulate în comună, despre necesitățile lor și despre importanța votului de duminică când trebuie să trimitem patrioți la Bruxelles care să apere interesele românilor și ale României.

    ❗️❗️❗️Investițiile finanțate de Guvernul PSD în comuna Homoroade:

    ➡️Modernizare drumuri comunale si strazi in comuna Homoroade – 6.340.104,00 lei, prin PNDL 1, în derulare;
    ➡️Reabilitare si dotare dispensar medical in localitatea Homorodu de Mijloc – 702.599,20 lei, prin PNDL 2;
    ➡️Modernizare Camin cultural, sat Solduba- 863.172,14 lei, prin CNI
    ➡️Reabilitarea Drumul județean 193A Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești – 88.390.835,7 lei, prin PNDL 1;

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE