More

    Relaxare, deconectare și distracție la Aqua Star Satu Mare

    Aqua Star Satu Mare este locul preferat al celor care vor să se deconecteze de la rutina zilnică, să aibă câteva clipe de liniște, relaxare sau distracție. Este o alegere bună pe care clienții pot să o facă atât acum, vara, în plin sezon estival, dar și mai la toamnă sau iarna.

    Dotările de la Aqua Star
    Complexul acvatic Aqua Star dispune de dotări pentru toate gusturile:

    – bazin de înot

    – bazin semiolimpic de 50m lungime și 180 cm adâncime

    – două bazine cu apă termală, unul semiacoperit, unul în aer liber

    – bazine exterioare și interioare (3 piscine sau mai bine spus un complex de piscine cu elemente de senzație: hidromasaje cu jeturi de apă, canal vârtej, jacuzzi, un bazin de înot pentru începători și un bazin pentru copii).

    Elementul râvnit mai ales de copii, dar nu numai, ci și de oamenii care vor să se distreze – rămâne toboganele. Aqua Star își așteaptă clienții cu tobogane de 3 tipuri și înălțimi diferite.

    “Pe lângă bazine și tobogane, vă așteaptă Lumea Saunelor să vă deconectați. Avem 8 saune de 4 tipuri: 3 saune finlandeze, 2 saune cu infraroșu, 2 saune cu aburi și o saună salină. La AquaStar se țin ședințe de saună cu maestru de saune în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă de la orele 6, 7 fără 10 și 8 fără un sfert” –  a spus Brancsik Zsolt, asistent manager Aqua Star Satu Mare.

    Programul de funcționare și actualele prețuri
    “Programul de funcționare este după cum urmează: de luni până vineri deschidem de la ora 9 dimineața până la ora 20.30. Sâmbăta și duminica deschidem mai devreme puțin, de la ora 8.30 dimineață și tot așa, închidem la 20.30. Biletul de intrare costă 35 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru elevi, studenți și pesionari, iar copiii sub 14 ani plătesc 16 lei. Accesul la saună opțional costă 12 lei pentru adulți – accesul nelimitat la toate saunele – și 5 lei pentru copiii sub 14 ani cu acces la sauna salină. Trebuie stiți că de luni până vineri avem bilete promoționale care încep la ora 17.30. Biletul pentru adulți costă 20 de lei, iar pentru elevi, studenți, copii și pensionari costă 15 lei” – a explicat Brancsik Zsolt.

    Clienți nu doar din Satu Mare
    “Pe lângă sătmăreni, vine multă lume din județul Maramureș, Sălaj, Bihor, Cluj chiar, Bistrița-Năsăud, deci predominant din partea de nord-vest a Translvaniei. Din ce în ce mai mulți oameni vin din Moldova. Am întâlnit clienți tocmai din Iași, Botoșani, județul Neamț. Un număr mare de clienți vin și din Ungaria din zonele limitrofe. Chiar acum în week-end am avut plăcerea să întâlnesc clienți din Slovacia. Erau în tranzit și s-au oprit la noi, aici au stat două zile.

    Pentru viitor ne propunem să construim și un hotel pentru a ava o bază de cazare, iar pe lângă asta ne dorim să mai extindem distracția cu niște bazine cu tobogane și bazine cu apă termală. Acestea sunt deocamdată vise, dar cu perseverență le vom duce la indeplinire” – a mai spus Brancsik Zsolt, asistent manager Aqua Star Satu Mare.

    Rareş Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE