More

    Prime uriașe în Gruia pentru calificarea în grupe!

    CFR Cluj va disputa primul meci din dubla cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League, marți, 20 august, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

    Ardelenii vor încasa o sumă uriașă, peste 20 de milioane de euro, dacă se vor califica în grupele competiției. Și jucătorii se vor bucura de niște prime imense, dacă vor reuși această performanță.
    Ion Varga, președintele celor de la CFR Cluj, a promis că va redirecționa aproximativ 3 milioane de euro către jucători și staff-ul tehnic. Dan Petrescu va primi un milion de euro dacă va conduce formația din Gruia în grupele Champions League.

    Mai mult, fiecare jucător care va fi titular va primi o primă de 75.000 de euro, în cazul în care CFR Cluj va ieși învingătoare în dubla cu echipa din Cehia, potrivit ProSport.

    CFR Cluj ar fi prima echipă din România care ar reuși calificarea în Champions League, după șase ani. Tot ardelenii au fost cei care, în 2013, au obținut 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Galatasaray și Braga.

    CFR Cluj, gata să treacă și de Slavia Praga
    Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, are încredere în echipa sa și crede că poate trece de campioana Cehiei. Antrenorul român și-a fixat un dublu obiectiv pentru sezonul acesta.

    “Nu aş spune că aş da campionatul pentru o calificare în grupele Champions League. Îmi doresc şi campionatul şi grupele. Slavia e o echipă puternică, peste noi. Dar noi ne-am autodepăşit în trei duble, trebuie să mai facem încă o dată asta”, a spus Dan Petrescu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE