More

    Deconectare și distracție la Nord Vest Termal Park

    Nord Vest Termal Park oferă sătmărenilor și nu numai oportunitatea de a se relaxa, simți bine la umbră, pe șezlonguri sau pături, dar mai ales șansa de distracție maximă în bazinele cu apă și mijloacele de “enjoyment”. Ce poți să îți dorești mai mult decât o baie răcoroasă și distractivă la final de vară, cu zile caniculare încă, sau refacere în bazinele cu apă termală?

    Ștrandul din Satu Mare are dotări precum două bazine special amenajate pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm, bazine pentru înot: unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri și o piscină semiolimpică, cu o adâncime de 1,8 metri care va fi dotată în viitor cu tobogane şi jocuri. Apoi, ștrandul mai are un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri. Pentru doritori, Nord Vest Termal Park are un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri.
    Ștrandul este deschis zilnic după următorul program: luni 12-20 ( excepție fac zilele de luni când e sărbătoare și atunci se deschide de la 9), marți-duminică 9-20. Tarifele sunt: adulți 25 RON, iar copiii și pensionarii 15 RON. Există și programul de happy hour de la ora 17 și atunci prețurile sunt: 15 RON adulți și 10 RON copii și pensionari.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE