More

    Două amicale pentru Olimpia în Ungaria

    oli

    După amicalul pe care l-au susținut la sfârșitul săptămânii cu echipa de Liga a IV-a, Someșul Oar, fotbaliștii Olimpiei Satu Mare vor disputa azi alte două partide de pregătire, ambele în Ungaria.

    Lotul a fost împărțit în două echipe, prima din care vor face parte majoritatea jucătorilor care au evoluat în tur pentru galben-albaştri va porni în această dimineață la ora 9.30 spre Ungaria, lângă Debrecen, unde va juca de la ora14.00 cu formația de Liga I, FC Botoșani. De menţionat că la echipa moldavă evoluează şi doi sătmăreni, fundaşul Răzvan Tincu şi portarul Vasile Curileac.

    Cea de-a doua echipă, din care fac parte jucătorii veniţi în probe şi juniori de la club, va juca de la ora 18.00, un meci test la Nyirbator, cu formaţia locală din Liga a III-a. Astfel, dacă prima echipă se va întoarce la Satu Mare după jocul cu FC Botoşani, antrenorul Tiberiu Csik se va deplasa spre Nyirbator, pentru a da indicaţii la meciul cu numărul doi.

    Ieri dimineaţă galben-albaştrii s-au pregătit pe „sinteticul“ de la Rania. Antrenorul Tiberiu Csik se declară mulţumit de modul în care băieţii au răspuns la şedinţele de antrenamente de până acum, urmând ca până pe 26 ianuarie, când se pleacă în cantonament la Băile 1 Mai, să se stabilească şi lotul.

    Vineri, lotul Olimpiei se va deplasa la Jucu, în judeţul Cluj, pentru un alt meci de verificare, în compania formaţiei de Liga a III-a, Unirea din localitate.
    Staff-ul tehnic şi-ar dori ca până la începerea returului lotul să fie completat cu doi mijlocaşi de valoare pentru a acoperi posturile deficitare şi pentru a asigura o dublură eficientă pe posturi.

    Conducerea are o listă de jucători, cu care se află în contact, urmând ca numele lor să fie făcute publice după parafarea înţelegerilor.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE