More

    Două amicale pentru Olimpia!

    oli1

    Olimpia a susţinut două meciuri de pregătire, unul la Dara şi unul la Nyirbator cu Cigand, apoi lotul va pleca din nou la Salonta unde vineri va disputa un meci test cu FC Zalău. Sâmbătă galben-albaştrii se vor deplasa la Sebiş pentru un joc cu echipa de liga a 3-a, Naţional.

    La Dara, practic echipa a doua a jucat împotriva juniorilor A de la Olimpia, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Domuţa în minutul doi din lovitură liberă, respectiv Strempell şi Roatiş în repriza secundă. Antrenorii au început cu Miron în poartă, jucători de câmp Socaciu, Domuţa, Sabău, Ionescu, Lukacs, Rus, Roghină, Roatiş, Kinczel şi Ungurean. Au mai intrat Strempell, Pop şi Brânzanic.

    De cealaltă parte, Mihai Sabău i-a folosit în primul 11 pe Horvat în poartă, Paul, Rus, Dunca, Gândea, Ciul, Bura, Donca, Gulya, P. Pop, Lemac. Au mai evoluat Cherecheş, Stoica, Grishaber, D. Pop, Varga şi C. Pop. Duminică juniorii vor juca un nou amical, cu Victoria Apa, pregătită de Zoltan Ritli.

    După-amiaza, prima echipa a întâlnit la Nyiregyhaza formaţia maghiară Cigand.
    Meciul a fost unul cu multe goluri, şase la număr, câte trei de fiecare parte. Echipa din Ungaria a condus cu 3-0, dar la pauză scorul a fost 3-1, golul grupării sătmărene fiind înscris de noua achiziţie venită de la Poli Timişoara, Boştină. Acesta se află la prima reuşită în tricoul galben-albastru. Unul dintre golurile formaţiei Cigand a fost marcat de Robert Rozsel, fost jucător al Olimpiei.

    După revenirea de la cabine, elevii lui Tiberiu Csik au fost mai proaspeţi, reuşind să replice de două ori, prin atacanţii Dragoş şi Feier. Astfel s-a încheiat 3-3, iar după cum am scris mai sus, Olimpia va pleca azi spre Salonta.

    În meciul de la Nyirbator au evoluat în primul „11“ Anca în poartă, jucători de câmp Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Micaş, Villand, Dragoş, Bujor şi Boştină. Pe parcurs au mai intrat portarul Şuta, Feier, Scvartcopf şi Lemac.
    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE