More

    Claudia Schiffer: Un print arab mi-a oferit 1,2 milioane de euro pentru a lua cina cu el

    2

    Supermodelul Claudia Schiffer a dezvaluit recent cum a refuzat 1 milion de lire sterline (1,2 milioane de euro) oferite de un print arab pentru a lua cina cu el.

    Celebrul fotomodel german a vorbit recent despre cele mai ciudate propuneri pe care le-a primit de la barbati din momentul in care a ajuns celebra, relateaza publicatia Mirror.

    “Cea mai ciudata propunere venita de la un barbat a fost facuta de un print arab. A vrut sa ma inchirieze pentru o cina in schimbul a un milion de lire. L-am refuzat, dar un alt fotomodel a acceptat propunerea lui” a povestit Claudia Schiffer.

    In varsta de 43 de ani, Claudia Schiffer a facut aceste dezvaluiri in cadrul unei emisiuni televizate din Marea Britanie – Jonathan Ross Show.

    In urma cu peste 20 de ani, Claudia Schiffer a intrat in atentia mondiala dupa campanii pentru branduri ca Chanel si Guess. “Nu eram populara la scoala. Toti ma porecleau “rata” pentru ca eram inalta si mergeam ciudat” si-a amintit vedeta.

    Claudia este maritata din 2002 cu regizorul Matthew Vaughn alaturi de care are 3 copii: Caspar, de 10 ani, Clementine, de 9 ani si Cosima, de 3 ani.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE