More

    Parteneri de sex agăţaţi pe net

    ancheta_sex

    Unii sătmăreni îşi trăiesc foarte intens viaţa, lucru care se reflectă şi în viaţa lor sexuală. Aceştia nu mai au răbdare să se întâlnească cu persoane de sex opus pentru a le curta şi a pune bazele unei relaţii stabile. Pur şi simplu, vor doar sex, însă fără să apeleze la prostituate. Pentru a-şi atinge cât mai uşor scopul, aceştia încearcă să-şi racoleze parteneri de sex ocazional pe internet, postând anunţuri pe diverse site-uri. Este vorba de site-uri online de anunţuri, site-uri matrimoniale sau pur şi simplu site-uri înfiinţate special în vederea găsirii de parteneri sexuali. Sătmărenii au postat sute de astfel de anunţuri în mediul virtual. Interesant este faptul că deja tot mai multe cupluri tinere de swingeri apelează la aceleaşi site-uri pentru a găsi alte cupluri dispuse la schimb de parteneri sau la sex în grup.

    Sătmărencele, mai timide
    Pe site-ul patimi.ro am găsit şase anunţuri postate de sătmărence care doresc să găsească doar un partener de sex. Interesant este faptul că toate sunt tinere, având vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani. Sătmăreanca ce a postat un anunţ sub pseudonimul de Ildi25 a lăsat şi un mesaj clar în privinţa intenţiilor sale. “Dacă eşti din Satu Mare sau Baia Mare şi cauţi ceva discret şi fără obligaţii, nu deranja inutil”, se arată în mesaj. În schimb, sătmăreanca cu pseudonimul Zdreamta_ta, în vârstă de 29 de ani, a lăsat un mesaj cât se poate de sugestiv: “Îmi place să fac sex”.

    Bărbaţii din Satu Mare par să fie mult mai interesaţi de sexul ocazional. Numai pe acest site sunt postate 29 de anunţuri, multe dintre ele fiind însoţite inclusiv de poze. “Dacă eşti din Satu Mare şi cauţi ceva discret, o aventură, ai o fantezie care nu ai pus-o în practică, nu contează vârsta sau greutatea”, scrie sătmăreanul Alex_33. “Caut sex sănătos, ocazional, încerc să trăiesc fiecare clipă ca şi cum mâine vine sfârşitul lumii”, sună mesajul postat de Vasilec, în vârstă de 44 ani. “Prezentabil, 36 de ani, curat, manierat, discret, fără prejudecăţi, cu experienţă, ofer companie intimă exclusiv pentru doamne şi/s-au domnisoare, orice fantezie o voi îndeplini cu plăcere, mă puteţi contacta pe email”, susţine sătmăreanul cu pseudonimul Totalsex, în vârstă de 40 de ani. “Dau detalii personal… 22cm? :)) e destul :))”, se arată în mesajul postat de sătmăreanul Flipper.

    Sătmărenii, mai dezinhibaţi
    Site-ul placere.ro pare să fie un site la modă printre sătmărenii interesaţi de plăceri carnale. Pe acest site au fost postate 2.963 de anunţuri provenind din judeţul nostru. Potrivit statisticilor afişate, 2.580 de bărbaţi din Satu Mare caută femei pentru relaţii sau sex ocazional. De asemenea, 262 de sătmărence îşi caută parteneri pentru sex ocazional, respectiv pentru relaţii. Mesajele şi pozele postate sunt de-a dreptul îndrăzneţe, ca să nu spunem indecente. Vârstele celor aproape 3.000 de sătmăreni care au postat anunţuri pe acest site variază între 18 ani şi 50 de ani.

    Mai interesant este faptul că pe site sunt şi 112 anunţuri postate de cupluri din Satu Mare. Aceste cupluri sătmărene lipsite de inhibiţii sexuale caută bărbaţi, femei şi chiar alte cupluri pentru sex ocazional. “Suntem un cuplu de începători, dar foarte curioşi”, se arată într-un anunţ postat de un cuplu sătmărean ce caută femeie sau un alt cuplu pentru sex ocazional. “Vrem o relaţie deschisă, distracţie, sex, prietenie :)”, scrie într-un alt anunţ postat de un cuplu tânăr din Satu Mare. Probabil pentru a fi mai atractive, majoritatea cuplurilor de pe acest site postează poze cu partenerele. Alte cupluri sunt foarte explicite, postând imagini cu organele lor genitale sau imagini în care fac sex.

    Anunţuri postate pe site-uri din Maramureş
    În lipsa unor site-uri de anunţuri în judeţul nostru, numeroşi sătmăreni îşi postează anunţurile prin care caută parteneri de sex pe diverse site-uri de mică publicitate online din judeţul Maramureş. “Simpatic 38/172/64, discret şi curat caut doamnă sau cuplu pentru distracţie. (rog numai persoane serioase)”, scrie un sătmărean într-un anunţ postat în data de 14 februarie 2014. “Bună, căsătorit, şaten, discret, atletic, caut relaţii discrete doamne, domnişoare”, se arată într-un alt anunţ postat de un sătmărean. “Eşti căsătorită şi doreşti discreţie? Cauţi plăcerea pe care acasă nu o ai? Contactează-mă, satisface-ţi dorinţele. Trimite mail cu poză la (…)”, este mesajul prin care un alt sătmărean încearcă să-şi găsească parteneră pentru sex ocazional. “Tânăr ofer companie doamnelor şi domnişoarelor din Satu Mare, Carei şi împrejurimi, totul gratuit. Ofer şi cer seriozitate (…)”, se arată într-un alt anunţ. Pe acelaşi site, un om de afaceri a ajuns să îşi caute chiar o amantă la Satu Mare. “Om de afaceri caut amantă discretă şi sexi în Satu Mare cu posibilitate de reprezentare firmă în oraş. Rog detalii de ID de mess (…)”, scrie în anunţ.

    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE