More

    Femeile din Pomi şi Valea Vinului, sărbătorite de deputatul Petric

    valea-vinului

    Deputatul PSD Octavian Petric s-a aflat weekendul trecut la Pomi şi Valea Vinului, pentru a le sărbători pe doamne şi domnişoare cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, parlamentarul sătmărean a fost prezent la Căminul Cultural din localitatea sa natală, comuna Pomi, unde a asistat, alături de primarul Vasile Lang şi consilierii locali, la un spectacol oferit cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Pomi.

    Spectacolul, care s-a desfăşurat în faţa unei săli arhipline, a fost realizat de copiii de la grădiniţa şi de la Şcoala Gimnazială din Pomi, care au interpretat cântece şi au recitat poezii dedicate mamei, urmat de recitalul trupei Melody din Baia Mare. La sfârşitul spectacolului doamnele şi domnişoarele au primit câte o floare din partea primarului Vasile Lang şi a consilierilor locali.

    În cursul zilei de ieri, deputatul Octavian Petric a participat, alături de primarul comunei Valea Vinului, Radu Cristea, la Sfânta Liturghie de la Biserica “Sfântul Ioan Botezătorul”, oficiată de preotul paroh Ioan Bonea. La finalul slujbei, Octavian Petric a oferit alături de primarul Cristea flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente. Printre cele care au primit flori s-a numărat şi fosta primăriţă a comunei Valea Vinului, dar şi două văduve, care timp de 80 de ani, n-au primit nici o floare, de la nimeni. Cele două octogenare au mulţumit atât deputatului Octavian Petric, cât şi primarului Radu Cristea, pentru elegantul gest de a le felicita pe femei cu ocazia Zilei de 8 Martie. Cu această ocazie, deputatul Octavian Petric le-a urat tuturor femeilor să aibă parte de o primăvară bogată şi plină de bucurii.

    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE