More

    Olimpia urcă pe trei!

    OLI

    Mititelu a anunţat că Universitatea Craiova nu mai poate continua să joace în Liga a II-a.

    În acest context s-a făcut o modificare radicală a situaţiei din clasament. Asta deoarece noile reguli spun că atunci când o echipă se retrage din campionat în retur, aceasta va pierde la masa verde atât toate meciurile rămase de disputat, cât şi cele jucate până atunci în retur.

    Având în vedere că s-au jucat deja opt etape din retur, toate rezultatele în cauză vor fi transformate în victorii la masa verde pentru adversarele Craiovei. Cele mai câştigate sunt echipele care au pierdut sau remizat cu gruparea lui Adrian Mititelu. În prima categorie se află doar Minerul Motru, însă la egaluri avem pe FC Bihor, FC Olimpia Satu Mare şi CSU Craiova. Aceste trei ultime echipe vor primi câte două puncte.

    În schimb, galben-albaştri au urcat pe locul trei, în faţa mult mai bine cotatelor ASA, Metalul şi Gloria Bistriţa, cu care s-a aflat la egalitate de puncte înainte de retragerea Craiovei.

    Untitled-1

    Olimpia se va afla în faţa unui duel interesant, între două formaţii de pe podium.

    Sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul municipal din Satu Mare se anunţă o confruntare din care ambele combatante vor să iasă învingătoare: Olimpia şi CSM Rm. Vâlcea. HAI OLI!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE