More

    Adi Sălăgeanu, aproape de Dinamo

    sala

    Fotbalistul sătmărean Adrian Sălăgeanu este foarte aproape de o reîntoarcere în Liga 1. După ce şi-a reziliat de ceva vreme contractul cu ASA Tg. Mureş, fundaşul stânga poartă în aceste zile tratative cu Dinamo, echipă care a intrat în reconstrucţie.

    Fost campion cu Oţelul, alături de care a jucat şi în Liga Campionilor, Adi Sălăgeanu are o relaţie apropiată cu actualul manager al “câinilor“, Daniel Stanciu, fost şi el la ASA. În plus Dinamo profită de faptul că acesta este liber de contract, iar la finalul acestei săptămâni, fundaşul va da un răspuns clar conducătorilor lui Dinamo. În cazul în care Sălăgeanu o să refuze oferta câinilor, variantă de rezervă este Nicolae Muşat, rămas liber după ce şi-a reziliat contractul cu U Cluj.

    Se pare că nu doar Dinamo îl vrea pe fostul campion, ci şi Poli Timişoara, echipă care are şanse mari de a promova în sezonul viitor în Liga 1 i-a făcut o ofertă sătmăreanului. Însă se pare că nu s-a ajuns la un consens între cele două părţi. La finalul anului 2014, Sălăgeanu a fost aproape să ajungă în Azerbaidjan, la Qabala, acolo unde a fost dorit de antrenorul de atunci, Dorinel Munteanu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE