More

    Revenire cu gol pentru Sălăgeanu!

    oli

    Olimpia a câştigat şi al doilea amical din această iarnă. După 4-0 miercuri cu FC Zalău , galben-albaştrii au trecut sâmbătă de o altă formaţie de liga a 3-a, FCM Baia Mare. Elevii lui Csik s-au impus la limită, 1-0, prin reuşita lui Adrian Sălăgeanu din minutul 76.

    Antrenorii Csik şi Dragomir au folosit două formule diferite de echipă în care , câte 45 de minute, au vrut să-i vadă la lucru pe toţi jucătorii nou veniţi şi pe cei de la echipa a doua.
    Indiferent de formula folosită Olimpia a dominat jocul, pe lângă golul marcat de Sălăgeanu, sătmărenii trimiţând de două ori mingea în bară iar în ultimul minut au avut şi un gol anulat pe motiv de ofside.
    Partida s-a jucat pe terenul Samobil în condiţii acceptabile…

    Olimpia-repriza 1: Şuta-Burlacu, Mureşan, Ioniţă, Iuhas-Villand, Donca, Bâgiu, Gulya-Bujor, Teut.
    Olimpia-repriza a 2-a: Şuta- Ciul, Micaş, Onicaş, Paul-Rus, Bic, Lukacs, Sălăgeanu-Faur, Cadar.

    Antrenorul Tibi Csik s-a arătat extrem de mulţumit de ritmul de joc şi de implicarea băieţilor în joc.

    “Toţi băieţii care au evoluat, s-au străduit şi m-au mulţumit prin jocul lor. Am introdus mulţi jucători de la echipa a II-a şi de la juniori. Au demonstrat că sunt băieţi inteligenţi şi sunt pregătiţi pentru prima echipă”, a declarat la finalul partidei antrenorul Tibi Csik. Revenit în această iarnă după ce a evoluat mai bine de 10 ani la echipe de liga 1, Adrian Sălăgeanu a reuşit să înscrie unicul gol al partidei. La o pătrundere pe banda stângă, în minutul 76, Sălăgeanu l-a surprins pe portarul oaspeţilor cu o centrare lobată ce s-a dus sub transversală, la colţul lung.

    “Este o victorie care nu prea contează acum, de abia luni mergem în stagiul de pregătire şi începem munca. Dar orice victorie este de bun augur, desigur. Am o legătură specială cu câţiva jucători de la Olimpia, mă bucur că i-am regăsit cu bine şi sper să facem bine aceste două stagii de pregătire. Şi cu ajutorul conducerii, să începem în forţă campionatul”, a declarat Adrian Sălăgeanu.

    Antrenorul Olimpia, Tibi Csik, mai aşteaptă întăriri mai ales în atac. De altfel oficialii clubului nu exclud varianta revenirii lui Denis Lemac la Olimpia, un jucător ajuns la Dinamo dar care se pare că nu s-a acomodat în curtea “câinilor”. “Avem trei piste şi căutăm varianta cea mai bună. Sperăm ca în scurt timp să mai vină un atacant” a mai spus Csik.

    După meci a avut loc o mică şedinţă la stadion în care a fost definitivat lotul cu care se va pleca de azi în cantonament. Interesant e că dintre nou veniţi doar Cadar de la Oar a fost păstrat iar de la echipa a doua va merge în pregătiri doar Lukacs. În schimb avem şi patru juniori care fac pasul spre echipa mare , Chivari, Tamas, ,Tilinger şi Csik Mark.

    Olimpia va juca miercuri un nou meci de verificare la Ocna Şugatag cu CSM Sighet iar apoi la revenirea acasă, pe 1 februarie, galben-albaştrii vor opri la Baia Mare pentru revanşa cu FCM.

    Lotul pentru cantonamentul de la Ocna Şugatag (26.01-01.02):
    Anca Iulian ,Şuta Marius şi Fila Carol-portari
    Rus Romario, Ioniţă Marius, Munteanu Dumitru, Bălău Marius, Iuhas Cosmin, Villand Robert , Muresan Florin, Micaş Adrian , Schwarczkopf István , Faur Bogdan , Heil Walter, Onicaş Mihai, Bic Ovidiu, Burlacu Marius,Bujor Vlad, Feier Daniel, Cadar Gabriel, Sălăgean Adrian, Lukacs Darius, Chivari Denis, Tamas David, Tilinger Daniel, Csik Mark –jucători de câmp.
    Csik Tiberiu-antrenor principal, Dragomir Ioan şi Prodan Ciprian –antrenori secunzi. Filip Dan-maseur.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE