More

    Olimpia / Amicale pe bandă rulantă

    Patru partide de verificare a avut programate Olimpia la sfârşitul săptămânii.
    Sâmbătă formaţia pregătită de Tibi Csik şi Lulu Dragomir s-a deplasat în Ungaria pentru o dublă amicală cu Kisvarda iar apoi duminică, la Salonta Olimpia a jucat dimineaţă cu Crişul Sântandrei iar după amiază cu Poli Timişoara din Liga a 4-a!
    În primul meci cu Kisvarda , Olimpia a pierdut cu 2-0 . Au evoluat pentru galben-albaştri: Şuta-Muntean, Mureşan, Iuhas, Sălăgeanu- Rus, Onicaş, Villand, Bic-Faur, Bujor. Au mai intrat Gulya şi Donca.
    Cu o formulă complet schimbată formaţia noastră s-a impus în meciul doi cu Kisvarda , scor 2-1 prin golurile marcate de Heil şi Munteanu. Au jucat: Fila, Csik jr, Micaş, Heil, Paul C.-Ciul, (Munteanu), Schwarzkopf, Chiovari, Tillinger- Tamas, Feier. Au mai intrat Gulya şi Donca.
    Ieri dimineaţă pe terenul sintetic de la Salonta, Olimpia s-a distrat cu formaţia de liga a 4-a din Bihor, Crişul Sântandrei. Sătmărenii s-au impus cu 5-1, la pauză 2-0 prin golurile reuşite de Bic (2), Faur (2) şi Tillinger. Pentru Olimpia au evoluat : Anca- Burlacu, Ioniţă, Paul C., Cădar-Donca, Chivari, Tillinger, Gulya-Bic şi Faur.
    După acest meci jucătorii care nu au evoluat cu Sântandrei s-au deplasat la Timişoara pentru amicalul cu formaţia de liga a 4-a, Poli Timişoara, câştigat de Olimpia cu 3-1, au marcat: Iuhas, Mera (autogol) şi Sălăgeanu.
    Olimpia va sta până miercuri la Salonta urmând să mai joace marţi cu Şoimii Pâncota şi miercuri cu UTA.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE