More

    Tony Kanalos, convocat din nou

    Karate1

    Reprezentativa Under 17 a României a intrat de ieri în cel de-al treilea cantonament al începutului de an. ”Tricolorii” U17 s-au pregătit, până acum, zece zile la Tărlungeni și alte zece zile în Antalya. Al treilea stagiu de pregătire va fi împărțit în două: prima parte la Buftea, următoarea în Scoția.

    Sâmbătă, la Buftea, este programat un meci amical cu FC Voluntari. Pe 23 februarie delegația României va pleca spre Scoția, unde, pe 24 februarie, de la ora 19:00 (ora locală), și pe 26 februarie, de la ora 15:00 (ora locală), tinerii ”tricolori” joacă două partide de verificare în compania Scoției. Revenirea în țară este programată pe 27 februarie, la ora 22:50. Tot acest program intens al juniorilor este realizat pentru o cât mai bună pregătire a Turului de Elită, ultima fază a preliminariilor EURO 2015. România se află într-o grupă din care mai fac parte, în ordinea în care ne vom confrunta cu ele, Slovenia (21 martie), Norvegia (23 martie) și Anglia (26 martie), gazda turneului de calificare.

    Vestea bună pentru fotbalul sătmărean o reprezintă faptul că Tony Kanalos a fost din nou convocat la lotul national, după cele două goluri marcate în Antalya. Elevul lui Dacian Nastai a impresionat în această perioadă şi se pare că a devenit deja o certitudine pentru echipa pregătită de Vintilă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE