More

    Victorie şi atât!

    Baschet4

    Partidă fără miză sâmbătă în sala LPS între CSM Satu Mare şi Rapid Bucureşti. Indiferent de rezultatul final cele două formaţii îşi păstrau locul din clasament iar acest lucru pare să-şi fi pus amprenta şi pe jocul echipelor. Unul modest cu foarte multe erori şi cu procentaje slabe în statistică. Cum era de aşteptat CSM Satu Mare s-a impus 65-41 , oaspetele venind la Satu Mare cu „Rapidu” în dimineaţa meciului . În plus Rapid are conform declaraţiilor făcute de antrenorul dan Militaru cel mai slab lot din istoria clubului şi perspective slabe de a mai continua de la toamnă în Liga Naţională. Ar fi o premieră tristă pentru baschetul feminin românesc ca în Liga Naţională să nu mai evolueze nicio echipă din Capitală!

    Cât despre CSM Satu Mare, chiar şi fără Flavia Ferenczi, gripată, echipa a găsit resurse să se desprindă. După un prim sfert foarte slab, 12-11 elevele Adrianei Pricop au strâns rândurile şi au profitat de plusul de talie. Pivoţii Livingstone şi Manta au făcut diferenţa sub panouri şi difrenţa a crescut la 37-24. Oaspetele au mai avut o uşoară tresărire de orgoliu în actul trei în care s-au impus 13-12 dar apoi în ultimele 10 minute CSM –ul a jucat mai atent şi s-a terminat 65-41. Un meci în care trei jucătoare de la gazde au terminat în double-double, Levingstone 16 puncte-17 recuperări, Manta 13 puncte-11 recuperări şi Diana Moraru 10 puncte-10 recuperări. Szmutku-12 puncte, Laza-8, Voica-4 şi Kiss-2 au completat lista marcatoarelor formaţiei sătmărene.

    De partea cealaltă pentru Rapid acel 23 modest din dreptul eficienţei spune tot.

    Şi ca să închidem tabloul cenuşiu al partidei de sâmbătă, în sală la meci au asistat puţin peste 30 de spectatori! CSM Satu Mare rămâne pe locul nouă, Rapid pe 14 iar cele două formaţii îşi dau întâlnire luna viitoare în play-out!

    În ultima etapă a sezonului regulat CSM Satu Mare se va deplasa la Târgu Mureş pentru duelul cu Nova Vita.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE