More

    Peste 15 echipe se bat pentru titlu

    judo

    Pregătirile pentru Campionatul Naţional de judo seniori echipe, care va avea loc în premieră la Satu Mare sunt în toi. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, promotorii acestui eveniment, Vasile Fuşle sr. şi Marian Halas au vorbit despre campionatul care va avea loc pe 7 martie la sala Ecaterina Both.

    Marian Halas a prezentat pentru început programul judoka de la acest sfârşit de săptămână. La Varşovia, Remus Lazea (66 kg) de la CSM va participa la etapa de Cupă Mondială, iar duminică, la Oradea, Cristian Şereş (60 kg) de la Unio-CSM şi Eduard Nicolaescu (81 kg) de la CSM vor concura în cadrul Naţionalelor U 23.

    “Sperăm să facem o figură frumoasă la acest campionat, să reuşim să ne clasăm între primele trei echipe. Mulţumesc Apaserv, Primăriei Satu Mare şi CS Fuşle Security pentru sprijinul acordat acestei competiţii“, a spus Halas. Echipa CSM-ului, în proporţie de 90% va fi alcătuită din Cristian Şereş (Unio-CSM) şi Amado Lazea la 66 kg, Remus Lazea (73 kg), Marian Halas şi Florin Fuşle la 81 kg, Vasile Fuşle şi Cristian Bodârlău la 90 kg, Ovidiu Pop şi Lorand Samel (Unio-CSM) la +90 kg.

    Din cele spuse de cei doi, la această finală vor participa între 8 şi 10 echipe la masculin, respectiv 6-7 echipe la feminin, aşadar sala Both se va umple de sportivi consacraţi, medaliaţi la Mondiale şi Europene.

    Programul competiţiei este următorul: vineri va avea loc proba cântarului, iar sâmbătă de la ora 9.00 se va da startul competiţiei. Nu vor lipsi oaspeţi de seamă, preşedintele FR de Judo Doru Ioan Sapta sau secretarul general Alexandru Bălgrădean.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE