More

    ÎMPĂCARE ISTORICĂ! Galeria îl va susţine pe preşedintele Băbuţ pentru încă un mandat la Olimpia!

    final1

    Moment istoric azi, 01.04.2016 în fotbalul sătmărean!

    În urma şedinţei de joi a consiliului local, reprezentanţii galeriilor Commando Oli si Sezione Ostile  au avut o întâlnire cu preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ iar cele două părţi se pare că au îngropat securea războiului.

    Astfel fanii au decis să-l susţină pe Dan Băbuţ pentru încă un mandat la şefia clubului.

    Mai mult, pentru a şi arăta ataşamentul faţă de culori, suporterii au decis să facă deplasarea, sâmbătă, la Caransebeş. Chiar dacă Olimpia va câştiga la masa verde meciul cu retrasa FC.

    Gruparea Commando Oli Kids va fi prezentă la amicalul de sâmbătă de la Carei unde se aşteaptă şi înfiinţarea galeriei de MINIONS a Olimpiei.

    Multumesc galeriilor! a fost DECLARATIA presedintelui, care, cu greu stapanindu-si lacrimile, ne-a amenintat ca vrea sa o duca pe Oli pe culmile Champions League, fie ce-o fi!

    De asemenea, pentru a-i stimula pe o parte dintre jucătorii Olimpiei să-şi aducă aminte că au jucat la viaţa lor prin Cupele Europene ori Liga 1, membri galeriei au propus FRF-ului ca în play-out adversarii Olimpiei să poarte echipamentul de joc al celor de la Inter Milano, Manchester United ori Steaua Bucureşti.

    În plus în play out vor fi interzise golurile marcate cu şuturi din afara careului!

    Forza Oli!

    #Pamfletarul_104

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE