More


  EVENIMENT. Cele mai BUNE firme din județ, PREMIATE în cadrul ”Balului Oamenilor de Afaceri”

  - Advertisement -

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare a organizat, vineri seara, a 26 ediție a Balului Oamenilor de Afaceri. Cu această ocazie, au fost premiate cele mai performante firme din județul Satu Mare care au reușit să intre în Topul firmelor – ediţia XXVI.

  La fel ca în fiecare an, Balul Oamenilor de Afaceri sătmăreni s-a bucurat nu numai de un succes deplin, dar a fost și un eveniment de înaltă ținută.

  Evenimentul, coordonat de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, Ovidiu Silaghi, și de directorul acestei instituții, Daniela Culic, s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea oamenilor de afaceri sătmăreni, dar și din partea autorităților.

  Astfel, printre alții, la eveniment au fost prezenți deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, dar și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

  ”Mă bucur să fiu astăzi alături de premianții mediului de afaceri din Satu Mare.Topul firmelor a ajuns la a 26-a ediție. Îi felicit pe câștigători pentru munca lor și mulțumesc echipei Camerei de comerț, industrie și agricultură pentru felul în care organizează, an de an, acest eveniment”, a declarat, cu această ocazie, deputatul Ioana Bran.

  De asemenea, discursul președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba aplaudat în cadrul Balului Oamenilor de Afaceri și Topul Firmelor organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare.

  ”Eu vă doresc un sfârșit de an mai liniștit decât cel anterior. Având în vedere că antevorbitorii mei au vorbit despre politici fiscale și economice, eu vă doresc un an fără ordonanța 114, atât firmelor, cât și administrațiilor publice căci, din păcate, ne intră firmele în insolvență și lucrările mari, lucrările publice se opresc, acesta fiind un efect de bumerang. Nu mă interesează coloratura politică a guvernului, ci accesul firmelor sătmărene la lucrări publice și private și ca ele să progreseze. Dacă firmele progresează, progresează tot județul, astfel niciodată nu vom merge înainte.”

  ”Prin promovarea societăţilor comerciale performante, inclusiv sub forma catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerţ doreşte să contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sătmărene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi totodată la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sătmărene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţară și străinătate”, a declarat și președintele CCIA, Ovidiu Silaghi.

  În continuare, într-un cadru festiv, firmele participante au primit recunoaşterea întregii comunități pentru rezultatele obținute, locurile de muncă susținute, pentru eficiență, talent și inițiativă, pentru contribuția la dezvoltarea durabilă a județului Satu Mare şi prin aceasta la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor săi.

  Astfel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, de 29 de ani în sprijinul comunității de afaceri sătmărene, a premiat de 26 de ani excelența în afaceri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img