More


  Lansarea noului partid “Platforma Social Liberală” (PSL) la Satu Mare

  =

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din municipiul Satu Mare a găzduit sâmbătă după-masă evenimentul de lansare al noului partid de pe scena politică românească “Platforma Social Liberală”. La manifestare au participat liderii fondatori ai partidului veniți de la București – Ilan Laufer (fost ministru pentru Mediul de Afaceri) și Alexandru Coita (cunoscut ca analist politic și consilier onorific al fostului premier Viorica Dăncilă), alături de reputați antreprenori și președintele organizației județene a PSL, Alex Ionetecu.

  Proiectul “România 10 în 10” și obiectivele sale

  „Platforma Social Liberală” reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, pro europeană și euro-atlantică, care își propune să devină un factor integrator în contextul politicii românești. Proiectul de țară propus de noua formațiune politică se numește „România 10 în 10” și se adresează tuturor românilor, indiferent de apartenența politică. Câteva dintre elementele-cheie ale acestui proiect, “România 10 în 10”, care a fost prezentat și la Satu Mare, sunt:

  • Dublarea venitului populației pentru a atinge o putere de cumpărare similară cu nivelul Spaniei și Italiei
   • Digitalizarea completă a interacțiunii cetățeanului cu administrația după model corean
   • Lansarea unei consultări naționale pentru modificarea imnului de stat
   • Repatrierea și integrarea a un milion de români din diaspora până în 2025
   • Accelerarea procesului de înzestrare al Armatei Romane la cele mai înalte standarde NATO și introducerea serviciului militar, după model scandinav

  De asemenea, printre obiectivele acestei platforme se numără reprezentarea antreprenorilor în Parlament, continuarea programului Start-up Nation și unirea provinciilor istorice prin rețele de transport de mare viteză.

  Un viitor promițător, o abordare proaspătă

  “Noi, în Platforma Social Liberală, nu facem politica 1.0, ci facem politică 2.0, iar politică 2.0 înseamnă că noi creăm din fiecare membru un lider și Ilan Laufer, care este antrenorul liderilor, împreună cu mine, vă promitem că din fiecare membru al comunității noastre, care vine și devine activ – vom scoate ce este mai bun.” – a spus Alex Coita.

  Abordarea, luând în considerare faptul că trăim în era tehnologiei, care în viitor se va generaliza și mai mult – este pe linia online-ului, Platforma Social Liberală fiind foarte prezentă în tot ce înseamnă interacțiunea pe social media.

  “Ca să punem la punct acest proiect de țară, am muncit enorm, ne-am folosit toată experiența din ultimii 12 ani pe care o avem atât în business, cât și în zona de administrație publică. Obiectivul nostru numărul unu este să ducem România exact acolo unde îi este locul, adică între primele 10 economii ale Uniunii Europene.” – a declarat Ilan Laufer  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img