More


  Cortina Filarmonicii Dinu Lipatti se ridică pentru melomanii sătmăreni

  - Advertisement -

   

      Vestea „liber la cultură!” a pus în mișcare conducerile instituțiilor de profil de pe teritoriul județului Satu Mare și au făcut programe ad-hoc. Sălile de spectacole, bibliotecile și muzeele se pregătesc să-și primeasă spectatorii, cititorii și turiștii. Chiar dacă există încă restricții de participare, ne bucură această relaxare. Noi, cetățenii, trebuie doar să respectăm aceste condiții astfel încât să nu dăm prilejul autorităților să ne încorseteze iar. Ce naiba?! Doar e vorba de sănătatea noastră și a celor din jur!

     Emoke Kovacs ne anunță că „Filarmonica de Stat <<Dinu Lipatti>> deschide anul cu două concerte extraordinare de anul nou. Publicul filarmonicii este așteptat cu drag în data de 7 și 8 ianuarie la concertele de anul nou care vor avea loc în sala filarmonicii începând cu orele 18:30!

     Solista serii va fi tânăra soprană Borsos Edith, iar la pupitrul dirijoral îl vom avea pe maestrul Victor Dumănescu. Pe lângă binecunoscutele piese ale lui Strauss vă așteaptă uvertura ”Italianca în Alger” a lui Rossini, uvertura ”Candide” a lui Bernstein, aria ”Cântec către lună” din opera ”Rusalka” a lui Dvorak, aria ”Boleroul Elenei ” din opera ”Vecerniile Siciliene” a lui Verdi și multe alte piese speciale.

     Datorită regulilor și a măsurilor impuse de autorități, sala poate primi doar 30% din capacitatea sa, astfel numărul locurilor este limitat. În data de 7 ianuarie sunt așteptați abonații filarmonicii, iar la concertul din 8 ianuarie puteți achiziționa bilete de la casieria filarmonicii.

      Mai multe informații pe pagina de Facebook a filarmonicii sau la numărul de telefon al casieriei: 0786085416.”

  Gruiță Ienășoiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img