More


  FOTO/VIDEOEDITORIAL în exclusivitate – Complexul Turistic ”PRESIDENT” din Băile Felix a primit două diplome importante în domeniul turismului

  - Advertisement -

          Bună ziua stimați cititori ai Gazetei de Nord Vest și telespectatori ai postului Nord Vest TV. După un an în care pandemia COVID – 19 ne-a paralizat viața cotidiană, forțându-ne să ne deprindem cu alte reguli de viață, după un an care a îngenunchiat cam toate domeniile vieții social – economice și culturale, obligându-ne să ne ascundem aspirațiile și planurile de viață după o mască antiepidemiologică străină și neprimitoare, iată că acum … la peste 10 luni de stări de urgență și de alertă, reușim parcă să ne deschidem puțin câte puțin ferestrele, pentru a ne intra în casă razele pline de speranță a unei vieți mai bune, mai sigure și sănătoase.

        Printre domeniile greu afectate de COVID – 19, se află și HoReCa, domeniu care a înregistrat pierderi de milioane de lei, virusul Sars CoV 2 forțând multe firme să-și închidă activitatea, ceea ce a condus inevitabil la locuri de muncă pierdute … oameni în șomaj … familii în cumpănă.

        Cu toate acestea, au existat manageri și operatori din domeniul turistic, care au știut să-și regândească strategiile formulele manageriale cele mai potrivite pentru a ieși din crahul falimentului, oameni care au știut să scoată apă din piatră.

   

       Un astfel de loc în care veți găsi oricând astfel de oameni este Complexul Turistic ”President & Resort” din Băile Felix, care a primit la început de an două importante diplome: una pentru RESTAURANTUL ”AQUA PRESIDENT” – pentru prestarea serviciilor de restaurație în domeniul ospitalității, secțiunea Stațiuni Balneoterapeutice din România – Zonele NORD și VEST în perioada anilor 2015-2020;  a doua diplomă fiind oferită hotelurilor: ”PRESIDENT”; ”PRESIDENT SPA”;  ”PRESIDENT BUSINESS”;  ”AQUA PRESIDENT”  pentru prestarea serviciilor de cazare în domeniul ospitalității, secțiunea Stațiuni Balneoterapeutice din România – Zonele NORD și VEST și practicarea unui raport corect CALITATE – PREȚ în perioada anilor 2015-2020.

      Aceste diplome au fost oferite de două trusturi de presă din România: ”NORD VEST TV ARDVERTISING SRL”, trust format din operatorii media Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV … și Trustul ”ZIARULREALITATEA.ro”, condus de marele și redutabilul ziarist Pompiliu Comșa, prof. Asoc. Dr. la Universitatea Apollonia – IAȘI – Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării şi Jurnalism, la această inițiativă subscriind și colegii din cadrul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, Filiala  ,,Anton Davidescu” Satu Mare și Sălaj, autoritatea supremă de atestare fiind Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Business și Turism – Departamentul de Turism si Geografie, reprezentată de domnul Prof. univ. dr. Puiu Nistoreanu – ASSOCIATE EDITOR la Centrul Academic de Cercetare în Turism și de Studii.

        Astfel se recunoaște gradul ridicat de deservire a clienților practicat de Complexul ”President & Resort”, evidențiind faptul că aceste servicii sunt prestate de persoane tinere. Un asefel de exemplu de profesionalism îl dau echipele de restaurație de la Restaurantul ”Aqua President”, echipe care au în componență elevi dar și studenți din Oradea și din zonele limitrofe, care fac practică în vacanțe, practicarea  turismului balneoterapeutic la Complexul ”PRESIDENT & RESORT”, putând deveni un exemplu demn de urmat și pentru alte unități turistice din România.

        Mai mult, aceste experiențe pot pune bazele unei eventuale colaborări pentru realizarea de traininguri și workshop-uri de formare între Facultatea de Business și Turism – Departamentul de Turism si Geografie din cadrul Academiei de Științe Economice din București și Complexul Turistic ”President”, acțiuni comune care pot aduce uriașe beneficii turismului din zonă.

        Iată că totuși … semne bune anul are … Complexul Turistic ”President & Resort” din Băile Felix pregătind oferte din ce în ce mai avantajoase pentru toți clienții, proiectele de viitor fiind gândite și proiectate pentru a îndeplini în mod personalizat cât mai multe gusturi … și vă invităm să urmăriți acest foto/video editorial … așteptându-vă cu cea mai mare căldură la Băile Felix.

  Valeriu IOAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img