More


  Destinații de weekend. Cele mai cool hoteluri cu piscină interioară și spa din Cluj-Napoca

  - Advertisement -

  Indiferent că vă deplasați în interes de serviciu sau că doriți doar să vă bucurați de câteva zile minunate în Cluj-Napoca, existența piscinei interioare și facilitățile spa vor face ca șederea dumneavoastră în acest oraș să fie mult mai plăcută și relaxantă.

  Grand Hotel Italia – este amplasat la 5 minute de centrul orașului Cluj-Napoca și la circa 20 de minute de Aeroportul Internațional. Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o piscină exterioară încălzită, care este deschisă doar în timpul sezonului cald. În restul anului, turiștii se pot relaxa în cadrul centrului spa. Aici se vor putea bucura de masaje de relaxare sau masaje de înfrumusețare, pentru că frumusețea și sănătatea merg mână în mână.

  Hotel Opera Plaza- se bucură de o așezare privilegiată, fiind situat la 5 minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca și în apropiere de centrul orașului. Oaspeții hotelului se pot bucura de prezența unei săli de fitness și a unei saune.

  Hotel City Plaza – este amplasat în centrul istoric al orașului Cluj-Napoca, într-o zonă liniștită, la 20 de minute de Centrul Expozițional Expotransilvania și la aproximativ 30 de minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. În cadrul centrului spa, Salute Per Aqua, turiștii se vor putea bucura de priveliști spectaculoase în timp ce se relaxează în piscina cu apă încălzită sau pot alege să se destindă prin intermediul tratamentelor de relaxare. Cei care doresc să facă mișcare au acces la o sală de fitness, foarte bine echipată.

  Hotel Platinia – este situat în apropierea Stadionului Cluj Arena și a celor mai importante obiective turistice ale orașului Cluj-Napoca. Acesta este cel mai nou hotel de cinci stele din Regiunea Transilvaniei, oaspeții săi bucurându-se de camere moderne și cochete. În plus, oaspeții hotelului au acces la un centru modern de fitness din incinta Platinia Shopping Center, astfel încât se vor putea bucura de beneficiile sportului chiar și atunci când se află departe de casă.

  Hotel Onix este o locație ideală atât pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă, cât și pentru organizarea unor evenimente festive și a unor întâlniri de afaceri. Această unitate de cazare are un efectiv de 42 de camere, dispunând de 3 restaurante, saună și sală de conferințe.

  Hotel Belvedere – dispune de un efectiv de 156 de camere, 3 restaurante, 1 bar cu un efectiv de 30 de locuri și 2 săli de conferințe. Oaspeții hotelului vor putea beneficia de acces la piscina interioară a Centrului de Fitness “World Class”. De asemenea, oaspeții hotelului se vor putea bucura și de saună, fitness, aerobic, cycling și cardio.

  Hotel Ramada – se bucură de acces gratuit la centrul de wellness și spa, care este dotat cu sală de fitness, baie de aburi, saună uscată și piscină interioară cu vedere panoramică.

  Celor care își doresc o unitate de cazare centrală le recomandăm Villa Hotel Escala. În ceea ce privește serviciile și facilitățile în materie de sport și agrement, turiștii se vor putea bucura de piscină interioară și centru fitness.

  De sală de sport se vor bucura și turiștii care aleg să se cazeze în cadrul Grand Hotel Napoca. Hotelul este situat pe malul Râului Someș, în apropiere de parcul central al orașului și de stadion.

  Hotel Paradis – este situat la câteva minute de centrul orașului Cluj-Napoca, fiind o locație potrivită atât pentru cei care se află în trecere, cât și pentru cei care decid să petreacă mai mult timp în oraș. Hotel Paradis are un total de 70 de camere, iar oaspeții acestora se vor putea relaxa în cadrul „Spa Paradis”, care dispune de piscină, jacuzzi, saună, masaje cu aromaterapie și dușuri reci.

  Nicolae Ghișan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare