More

    Foişor nou la grădiniţa din Odoreu

    foisor

    Cu câteva săptămâni înainte de începerea anului şcolar, Primăria şi Consiliul Local Odoreu au reuşit să finalizeze construcţia unui foişor nou la grădiniţa din localitate. “Înainte, aici era un teren destul de accidentat care reprezenta un real pericol pentru copii. La insistenţa directorului grădiniţei, Monica Avăşan, noi, cei din conducerea Primăriei, împreună cu Consiliul Local, am decis construirea în faţa instituţiei de învăţământ a unui foişor unde, atâta timp cât vremea va permite, cei mici vor putea ieşi în aer liber la diferite activităţi. După cum se poate observa, acest foişor, construit din lemn, are un aspect frumos, este solid, iar copiii se vor putea bucura în el”, ne-a declarat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.
    La rândul său, directorul Grădiniţei Odoreu, Monica Avăşan, a precizat că în afară de acest foişor, a mai fost modernizat interiorul grădiniţei. “A fost reabilitată bucătăria şi sala de mese şi alte încăperi, precum şi treptele. Ne dorim să schimbăm şi aspectul curţii, atât cu bani proprii cât şi cu ajutorul asociaţiei de părinţi cu care conlucrăm foarte bine”, a mai adăugat Monica Avăşan.
    Foişorul, în suprafaţă de circa 60 de mp, a costat aproximativ 36.000 de lei, bani alocaţi de la bugetul local al comunei Odoreu, din care 20.000 de lei pentru materiale şi 16.000 de lei manopera. Primarul Dumitru Pop a mai afirmat că intenţionează ca anul următor să modernizeze în totalitate unităţile şcolare din comună prin intermediul unui proiect din fonduri europene, aflat în prezent în studiu de fezabilitate.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE