More

    Șoferii sălăjeni nu se tem de poliție

    Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, în ultimele zile doi șoferi sălăjeni au fost depistați, în trafic, fără a avea carnet de conducere sau conducând mașini neînmatriculate.

    Primul caz este cel al unui jibouan, identificat de poliţiştii de la Postul de Poliție Surduc, în localitatea Cristolţel. Alexandru C., în vârstă de doar 18 ani, a fost identificat în timp ce conducea autoturismul proprietatea familiei fără a deţine permis de conducere. El le-a spus oamenilor legilor că maşina i-a fost încredinţată spre conducere de către fratele său Mihai C., de 23 ani, care deţine permis de conducere valabil pentru categoria B şi care se afla în autoturism. Drept urmare amândoi fraţii sunt cercetaţi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere.

    Un alt caz este al unui sălăjean în vârstă de 38 de ani, care s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins în trafic conducând un autoturism neînmatriculat. Mihai B., din localitatea Mal, a fost identificat de poliţiştii de la Serviciul Poliției Rutiere Sălaj pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău. El conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare temporar, emis de autorităţile germane. În urma verificării acestuia în baza de date, poliţiştii au constatat că maşina este emis de autorităţile germane. În urma verificării acestuia în baza de date, poliţiştii au constatat că maşina este neînmatriculată. Pe numele sălăjeanului, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE