More

    Zălăuanii vor fi consultați cu privire la organizarea Zilelor Cetății

     
    Locuitorii Municipiului Zalău vor fi consultați cu privire la locul de organizare, începând de anul viitor, a sărbătorilor prilejuite cu ocazia Zilelor Cetății. Propunerea aparține primarului Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, care a răspuns astfel discuțiilor purtate în cadrul ședinței de Consiliu Local. 

    În ultima ședință a CL Zalău a fost supus aprobării consilierilor locali proiectul de hotărâre privind încheierea unui acord de colaborare între Municipiul Zalău şi SC Hot Paprika SRL Zalău, în vederea organizării, în perioada 25-27 iulie 2014, a Festivalului Zilele Cetăţii.
    În intervențiile anterioare votării proiectului, consilierii locali, Adrian Margin, Daniela Coța și Claudiu Bîrsan, au solicitat primăriei găsirea unor soluții, astfel încât, începând de anul viitor, locul tradițional al sărbătorii, Piața 1 Decembrie 1918 și zona de bulevard aferentă să fie schimbat. Printre alternativele acestora s-au numărat zone în afara orașului, de exemplu zona Dealul Morii.
    Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a propus ca locul să fie decis de zălăuani, dat fiind că este un eveniment organizat pentru ei, astfel că, în perioada următoare, cetățenii vor fi consultați, prin aplicarea de chestionare, cu privire la locul pe care îl consideră potrivit organizării evenimentului.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE