More

    Moşul Nord Vest TV a ajuns la copiii din Tăşnad, Carei şi Negreşti

    POZA-MOS-TASNAD

    Moşul Nord Vest TV a pornit în week-end în tradiţionala sa misiune, ajungând sâmbătă seară la peste o sută de copii din Tăşnad şi din Carei. Circa 50 de copii s-au strâns în Tăşnad, în parcul de lângă muzeu, pentru a-l aştepta pe Moşul Nord Vest TV. După ce şi-au primit cadourile bine meritate, câţiva copii mai curajoşi au recitat scurte poeziare sau au interpretat colinde.

    Numeroşi copii din Carei, însoţiţi de părinţi sau de către bunici, s-au adunat sâmbătă seară în amfiteatrul din centrul municipiului. După ce au audiat un recital de colinde interpretat de cunoscuţii folkişti Tavi Bud, Ionel Bledea şi Sorin Bălaj, copiii şi-au primit cadourile aduse de Moşul Nord Vest TV. La fel ca şi la Tăşnad, câţiva dintre copii l-au răsplătit pe Moş cu poezioare şi colinde. Ieri seară, Moşul Nord-Vest TV a ajuns şi la copiii cuminţi din Negreşti Oaş, cu care s-a întâlnit în faţa Catedralei Ortodoxe din oraş.

    În cursul zilei de azi, Moşul Nord Vest TV se va întâlni cu copiii din municipiul Satu Mare, începând cu ora 18.00, în Casa de Cultură a Sindicatelor. După un scurt program artistic, copiii înscrişi pe lista Moşului îşi vor primi cadourile mult aşteptate. Sute de pachete vor ajunge și în județele Cluj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj la telespectatorii care au intervenit telefonic la ediția specială de sărbători a emisiunii “Ora Adevărului”.
    Alexandra Ardelean

    POZA-MOS-CAREI

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE