More

    Misiune îndeplinită

    volei

    Ieri a fost o zi prolifică pentru CSM Satu Mare. După victoria baschetbalistelor, în faţa celor de la Oradea, voleibalistele lui Adrian Pricop au învins cu 3-1 ultima clasată, U Cluj-Napoca. Experienţa stranierelor şi explozia tinerelor jucătoare au oferit un meci spectacol aseară la sala Ecaterina Both.

    Primul set a fost destul de echilibrat, în care CSM-ul s-a impus cu 25-23. Zburova a jucat tot meciul cu mâna stângă bandajată după accidentarea din meciul cu Târgovişte.

    Setul doi a aparţinut oaspetelor, care s-au impus destul de uşor, 25-17, cu largul concurs al fetelor noastre, care au făcut o mulţime de greşeli.

    Setul trei a fost de asemenea extrem de disputat, încheindu-se cu acelaşi scor ca şi primul, 25-23.

    Cel de-al patrulea a consemnat şi victoria CSM-ului, 25-17, o victorie muncită, o victorie necesară. Este o victorie necesară pentru rămânerea pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. Ar fi o realizare de notat, având în vedere că echipa sătmăreană se află la primul sezon în A 1.

    Pentru CSM Satu Mare au evoluat Alexis Mathews, Viktoria Dyetkova, Ivana Zburova, Beata Vaida, Adriana Matei, Angelica Podină, Allison McCurdy, Daiana Adamcsik, Alexandra Mişca, Alexandra Ciucu şi Daniela Dobre – antrenor Adrian Pricop.

    În tribune, numeroşii spectatori au susţinut frenetic echipa nostră, ducând-o spre această victorie extrem de importantă.

    Fetele nu se vor bucura prea mult de această victorie, pentru că sâmbătă joacă din nou la Craiova. SCM se află sub gruparea sătmăreană în clasamentul Diviziei A 1, însă oboseala din meciul de ieri, plus drumul lung să nu-şi pună amprenta asupra evoluţiei.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE